zondag 23 maart 2008

Thuis weer

Hee iedereen,
Nou we lagen weer een midweekje in ijmuiden, dat was heel leuk. Ben met Suzanne naar hotel geweest en heb familie weer even gezien. Bart kwam gister nog even op het schip kijken en dat was ook gezellig.
Toen we aan boord kwamen bleek onze oude hut een grote teringzooi te zijn. We hebben namelijk voor 9 maanden eten aan boord en dat hadden ze o.a. daar neergegooid, zo over onze spullen heen. Dat was dus ff sjouwen om alles vrij te krijgen.
Na 1 nacht in onze nieuwe hut konden we weer verhuizen omdat een duitser op staande voet ontslagen was omdat hij dronken was, wij kregen zijn hut. Mooi hutje, helemaal ingericht maar we moeten over 3 weken ofzo (als we er zijn) weer weg want dan komt de orginele bewoner terug. Waar we dan heengaan is voor iedereen nog een vraag. Nouja deze hut is in ieder geval gezelliger dan het ziekenhuis.
Arjo en ik moeten nu in het kanaal de duitse 1e en 2e stuurman in de gaten houden, zij kennen het schip namelijk helemaal niet en ze zijn duits dus ja.. Dat betekent dat er van 1900 tot 0700 iemand van ons boven moet zijn. Ik doe van 0100 tot 0700. En Arjo dus de rest.
's middags ga ik naar beneden naar de machinekamer en Arjo op de brug maar we moeten even kijken hoe dat gaat want het kan zo maar weer veranderen natuurlijk.
Nou we zijn nu weer op weg, naar panama deze keer. we maken nog ergens een stop maar het is nog niet bekend waar. (Las Palmas/Rio) Komt goed natuurlijk, dat is het motto van iedereen hier geloof ik altijd.
Nou tot snel maar weer,
Groet,
Ruben

Geen opmerkingen: