donderdag 8 oktober 2009

Baby better come back, maybe next week

Nog steeds lekker weer maar inmiddels weer aan het werk.
Over ongeveer een ruime week komen we in Antwerpen aan (15 okt.) daarom wil ik graag van iedereen die een kans heeft aan boord te komen (rondleiding uiteraard inbegrepen) en daar zin in heeft, Antwerpen of in Rotterdam de naam (volledig), ID-nummer (paspoortnummer/rijbewijsnummer), Id type (paspoort/rijbewijs), licenceplate en nationality.
Dat moet op een lijst anders kom je niet door de poort, Yankees hebben ook hier bondgenoten..
Ik kan nu zoveel namen erop zetten als ik wil, als je komt en er niet opstaat heb je een probleem, als je erop staat en niet komt is dat absoluut geen probleem. Beter teveel dan te weinig dus. Hebben die gasten van de terminal ook weer wat te doen. Liever wel snel reageren, volgende week moet het worden opgestuurd (maandag ofzo) reacties kunnen worden gestuurd naar sec@sypress.jotankers.com (geen bijlage)
Alles nog steeds goed aan boord, sjouw me een ongeluk met dozen bier doordat er een aantal mensen hier aan boord nogal graag in de bar zitten (2 à 3 kratten per dag) en ben verder hard aan het werk, gebeurt een hoop deze oversteek. Zo hebben we gister een halve dag liggen drijven omdat we de uitlaatgassenketel gingen wassen en zijn we al een paar dagen bezig met het overhalen van de laatste 2 cilinders van een hulpmotor. Wel leuk, leerzaam en gezellig dus.
Inmiddels ook weer een beetje deining, nog steeds prima weer en een slechtvalk als scheepsvogel(?), de laatste is al aan boord vanaf de Bahama's samen met een paar prooivogeltjes.
Nou misschien tot in Antwerpen/Rotterdam,
Groet”

Geen opmerkingen: