vrijdag 18 september 2009

Zielige Fillipijnen

Hallo iedereen,
Zitten nog steeds op de rivier maar morgen zijn we als het goed gaat weg hier. Volgens de afspraak vertrek ik dan naar de machinekamer. Leuk maar ook wel jammer want heb het aan dek erg naar mn zin.
Liggen op dit moment TDI te laden, daar maken ze peurschuim van en dashborden van auto's, maar als het nog vloeibaar is en je ademt de damp/mist in plastificeren je longen en de rest mag je zelf bedenken, verder reageert het ook heel heftig met water (ook vocht uit de lucht) dus wordt er heel voorzichtig geladen in een superdroge tank onder een laag stikstof, met de voorbereidingen zijn we nu al een dag bezig, gaspakken, ademlucht en hitte voor de matrozen dus.
Daarnaast hebben de fillipijnse matrozen ook gehoord dat ze misschien de zak krijgen dus die zijn allemaal niet meer vrolijk. Zoals de meeste wel weten zijn aziaten altijd 'vrolijk' dus als ze niet vrolijk zijn maakt dat een uiterst trieste indruk. Het grootste deel van de Nederlanders gaat er af in Houston dus die zijn wel weer vrolijk, stemming blijft wel goed.

Verder is Jana ook vertrokken naar Thailand en Australie en kan je haar ook volgen op:
janabrama.waarbenjij.nu

Nou tot de volgende keer,
Groet,
Ruben"

Geen opmerkingen: